Ezen az oldalon segítséget, információkat talál a szabászati megrendelés elkészítéséhez, letöltheti a szabászati megrendelőlapot. Ha segítségre van szüksége a kitöltéshez, olvassa el az útmutatót, vagy hívja kollégánkat segítségért, vagy látogasson meg bennünket személyesen. A bútorlap színeket a Kastamonu és a Swiss Krono link alatt találja.

Szabászati díjak: 6335 Ft/tábla

HDF vágás: 3519 Ft/tábla

Egy vágás díja: bruttó 2540 Ft (pl.: szállítási vágás: natúr, laminált forgácslap, OSB és munkalap esetén)

HDF (hátfallemez) vágás díja: bruttó 1000 Ft

Segítség: Telefon 

A gépi megrendelőlapon az élzárás jelölése különbözik a hagyományosétól, külön-külön kell jelölni (x) a lezárni kívánt élt.

Megjegyzés: a szabászati idő a megrendeléseink számától függ, átlagosan 3 hét.

Kitöltési útmutató a hagyományos szabászati megrendelőlaphoz:

  1. Töltse ki az adatokat: név, telefonszám, egyéb elérhetőség.
  2. Válassza ki kínálatunkból a bútorlapot, és írja be a számát az “anyag” mezőbe, fontos a szín és a felület feltüntetése is, pl.: “D152 PS10“. Az első szám jelöli a színt, a második a felületet: D152=fehér, a PS10 = matt.
  3. Méretek, darabszám megadása. Ha nem erezett a felület, akkor nem számít a szálirány, viszont ha faerezetes lapot választ, akkor az alábbi kép segítséget nyújt a kitöltésben. Az első méret a szálirány, a második a keresztirány mérete, pl.: 500×300. A lapon az első méret a szálirány.

4. Élzárás jelölése: Ha kívánja, a bútorlapok éleit műanyag élzáróval (ABS) lezárjuk. Ennek az anyagok különböző vastagságban léteznek: 0,4mm. 1mm, 2mm. Az élzáró anyagát és vastagságát az “élzárás” mezőbe kell jelölni, pl.: 0,4-es D152PS10). (Megjegyzés: öntapadós élzárót nem forgalmazunk)

Ha csak élzáróra van szüksége, abban esetben is kiszolgáljuk, a felragasztásról ebben az esetben önnek kell gondoskodni.

5. Miután kiválasztotta a megfelelő színeket, kitöltötte a méreteket, darabszámot és élzárást, több teendője nincs, mint elküldeni a rendelését vagy emailben, de személyesen is leadhatja.

A szabászatra, ha külön kéri csak egy árajánlatot készítünk, és csak miután ezt ön elfogadta, azután szabjuk le az anyagot.

Az árajánlaton kérjük minden esetben tételesen ellenőrizze, hogy a megfelelő termék került rá az árajánlatra a megfelelő darabszámban, ill. rajta van-e minden termék amit ön kért. Az árajánlaton összevonva találja a szabászati és a szerelvény rendelést.

Tárolási költség: A szabott anyagot az értesítéstől számított 5 napig díjmentesen tároljuk a 6. naptól 300Ft/nap tárolási költséget számítunk fel.

Garancia: Garanciát csak abban az esetben vállalunk, ha ön az áru átvételekor tételesen ellenőrzi az élzárást, a méreteket és a darabszámot beleértve a szerelvényeket is. Ha hibát vagy hiányt vagy nem megfelelő terméket talál, akkor azt igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt azt kijavítani, pótolni. Szállításból adódó hibáért (karcolás, ázás), vagy nem szakszerű beszerelésért utólag nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

Technikai hátterünk:

Programjaink a leadott méretek alapján egy optimalizált vágási tervet készítenek, amelyen a darabokat úgy rendezik el, hogy a lehető legkevesebb hulladék keletkezzen, és a lehető leggazdaságosabb anyagfelhasználással készülhessen el az ön megrendelése.

Képtalálat a következőre: „optiplanning”

Technikai háttér:

Nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink és profi szabászgépeink magas színvonalon igyekeznek kielégíteni a piac követelményeit.

Képtalálat a következőre: „SELCO CUTTER MACHINE”

Kapcsolódó kép