Cégünk indulása óta forgalmaz MDF ajtófrontokat. Az Olasz ILCAM cég kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk, kínálatunkban elérhető a Luisa (antikolt vanília) és a Lara (dió) ajtófront teljes kínálata.

A fenti termékek szabvány méretűek, egyedi méretben nem rendelhetőek.

 

Ajtófront: Luisa antikolt vanília. Kivitelező: Miklósbútor

Képtalálat a következőre: „konyha möbel logó”

Szabvány és egyedi méretű, fóliázott és festett MDF ajtók gyártása hazai gyártótól. Ha bizonytalan milyen színt és marásmintát szeretne választani, bemutatótermünkben megtekintheti a teljes kínálatot, és érdeklődhet az árakról.

Mintakonyha

Elektronikus alapú katalógusunk megtekintéséhez kattintson a Letöltés gombra.

Mi az az MDF?

MDF: Nagy nyomáson préselik össze, ezért egy tömörebb, jobban megmunkálható, akár díszítő marással is ellátható, festhető anyagot kapunk. Hozzáértő kezekben, megfelelő bevonatokkal ezek az anyagok azonban a fával szinte egyenértékű termékekké válhatnak.
Fóliázott MDF: Anyaga a fent említett MDF, de a felületére műanyagot hőpréselnek. A fóliázással ugyanolyan hatás érhető el, mint a laminált lapoknál, bár a választék nem olyan mértékű.
Festett MDF: Megrendelő által választott színben festésre kerül. Ezzel a technikával sokféle változata érhető el az antikolt vagy magas fényű bútoroknak. (Forrás)

Kapcsolódó kép