Szijjártó Péter – Költségvetési támogatói okirat átadása

Bejegyzés megtekintése

A Frontalit Kft.-nél tett látogatást Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2020. szeptember 2-án, a 7/2020 (IV.16.) KKM rendelet szerinti költségvetési támogatás támogatói okiratának ünnepélyes átadása okán.

A koronavírus járvány, mint minden más cég, a Frontalit Kft. életében is jelentős változásokat eredményezett. A cég vezetői ebben a nehéz időszakban egy még nehezebb döntés előtt álltak és elhatározták, hogy sem a jelenlegi munkavállalóikat, sem pedig a városban élő nehéz helyzetbe került embereket nem hagyják cserben.

Így született meg az a döntés, hogy a lehető legtöbbet tegyenek a városért, az országért a cég vezetősége amellett tette le a voksát, hogy egy nagy volumenű beruházás keretén belül vállalja egy új ipari gyártócsarnok valamint iroda létesítését. A magyar állam a beruházáshoz vissza nem térítendő támogatás nyújtásával járul hozzá.

Ezzel a döntéssel garanciát vállal a cég, arra, hogy új munkahelyeket teremtsen, valamint a bajba jutott magyar családok élete visszatérjen a megszokott kerékvágásba.